Nota de premsa.- El regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, acompanyat de Josep Vallcorba, director general de Batxillerats de la Generalitat de Catalunya; ha saludat a la plaça Vella l’alumnat estudiant de Filosofia de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat, participant a l’acte final de la Terrassada Filosòfica 2018 “Mirades ètiques”. L’ADHOC – Associació de professors de secundària i Grup de treball de professorat de filosofia del Vallès Occidental organitza aquesta Jornada de defensa de la Filosofia amb un doble objectiu, d’una banda fer que la filosofia surti de l’aula i prengui el carrer i de l’altra, que Terrassa s’incorpori al grup de ciutats conscients de les idees i reflexions presents en el seu paisatge urbà. 

Des de les 9.30 i fins a les 12.30 h, l’alumnat participant ha fet una gimcana per Terrassa i, en finalitzar el seu itinerari, els grups participants s’han aplegat en un acte final a la plaça Vella, on s’ha inaugurat l’exposició “Mirades ètiques”, que presenta les fotografies finalistes fetes pels i les alumnes en un entorn determinat i les reflexions ètiques que els suggereixen.

Foto: Ajuntament de Terrassa

Anuncios