Payés Quintet – Carolina Alabau & Marc Martín – Joan Casares Grup

Joan Casares Grupdijous, 22 novembre, 2018 – 22:00Joan Casares convida al brillant saxofonista i compositor Furmi Gómez. Després de set anys d’estudi, vida i experiència musical als Països Baixos, va decidir fer el gran pas i anar a viure a Estats Units. Durant els últims tres anys ha emergit a la gran escena del Jazz de Nova York, ciutat on resideix, recollint inspiració en multitud de concerts, participant constantment a les jam session, i actuant a molts concerts arreu de la ciutat.


Payés’s Quintetdivendres, 23 novembre, 2018 – 22:30Web 10 € – Anticipada i Taquilla 12 €Després de compartir molta música junts, els germans Rita i Eudald Payés decideixen formar un quintet amb l’objectiu de portar als escenaris la seva visió de la música a través de composicions pròpies i estàndards de jazz. El quintet es completa amb una de les bases més consolidades de l’escena jazzística actual a Barcelona: el guitarrista Rai Paz, el contrabaixista Marc Cuevas i el bateria Roger Gutiérrez.

Carolina Alabau & Marc Martín Duodissabte, 24 novembre, 2018 – 22:30Web 10 € – Anticipada i Taquilla 12 €Envoltada sempre de música, filla de músics clàssics i estudiant de cant, jazz i improvisació al Conservatori del Liceu, Carolina Alabau cerca expressar un munt de vivències a través del llenguatge de la música moderna i ha trobat els companys de viatge ideals per aconseguir-ho.
Anuncios