26 novembre – 2 desembre 2018

Dimarts 27 de novembre de 2018, a les 6 de la tardaClub de LecturaVint-i-quatre hores de la vida d’una donad’ Stefan Zweig
Dimarts 27 de novembre de 2018, a les 18:30h.CineArtToma el dinero y correde Woody AllenAmb el debat posterior: L’instint “vocacional” es pot superar ?Modera: Sergi Garcia
Dijous 29 de novembre de 2018, a les 19:30h.Presentació del llibreTotopos, Mole i Mezcal. Viatges culturals per Mèxic i Guatemala A càrrec de: Núria Crespo, assessora en l’elaboració del llibre; Rosa Pi, companya de viatge; i Conxita Tarruell Llonch, autora.La vetllada serà amenitzada amb cançons mexicanes a càrrec de Josep Monras (MonPep).
Divendres  30 de novembre, a les 20,30 h., al restaurant Toca TekaSopar tertúlia ambNuri Escudéque ens parlarà del 70è Aniversari de la Colla Amunt i Crits.És imprescindible confirmar l’assistència abans del dimarts dia 27
Anuncios