Del Toro Blues Band – The Bop Collective – Joan Casares Grup – Panellet

Joan Casares Grupdijous, 29 novembre, 2018 – 22:00Entrada Gratuïta!

Del Toro Blues Banddivendres, 30 novembre, 2018 – 22:30Del Toro Blues Band neix a Suècia l’any 2014 de la mà del seu capità, l’harmonicista Danny del Toro. Actualment és una de les bandes més consolidades del circuït europeu que es presenta per primera vegada a Terrassa. Acostumada a acompanyar a destacats artistes internacionals en gira europea, ofereixen un show enèrgic  que converteix els seus directes en una experiència per no perdre’s.Web 13 – Anticipada i Taquilla 15 €

The Bop CollectivePresentació Nou Cd!dissabte, 1 desembre, 2018 – 22:30The Bop Collective és un octet que beu directament del Jazz. Neixel 2015 però no és fins a juny del 2018 que surt el seu primer treballdiscogràfic:

PanelletTerrassa Música Moderna!diumenge, 2 desembre, 2018 – 20:00 El power trio terrassenc, Panellet, fan Punk Dolç. Estan presentant el seu segon disc titulat Sputnik, enregistrat, mesclat i masteritzat a Ultramarinos Costa Brava, de la mà de Santi i Victor García, amb la producció d’Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy). Cançons fidels al seu estil que combina lletres fresques i desenfrenades escrites en català amb una base instrumental molt solvent. Després de ser finalistes al concurs Sona9 estan cridats a endolcir tot el territori!Components:Pau del Toro ‘Jefe’: guitarra i veu
Anuncios