O Sister! Concert especial de Swing Ballable! – Newbop Jazz Sextet Presentació Nou Cd “Dayspring”

O Sister!Presentació Nou Cd Stompin’ In Joydijous, 6 desembre, 2018 – 22:30 Stompin’ In Joy, traduït literalment com a “sabatejant d’alegria” , representa per a O Sister! el seu tercer LP i quarta referència discogràfica, així com la seva estrena com a compositors. Una proposta que tindrem la sort de poder escoltar i ballar a la Nova Jazz Cava en una “Nit Especial de Swing Ballable”.

Newbop Jazz SextetPresentació Nou Cd “Dayspring”divendres, 7 desembre, 2018 – 22:30 El projecte “Dayspring” neix per iniciativa de l’autor John Charles DuBuclet Brooks, aglutinador d’un sense fi de projectes relacionats amb el jazz.En aquesta ocasió, el projecte “Dayspring” exposa nou temes creats per a l’ocasió per DuBuclet, recolzat per la banda The NewBop Jazz Sextet, de la qual n’és el líder indiscutible.
Anuncios