Enmarcado dentro de los más estrictos límites de la dictadura de lo políticamente correcto, el ayuntamiento local ha emitido un comunicado referido a los vergonzosos hechos vandálicos ocurridos ayer en Terrassa protagonizados por grupos antisistemas que se atrincheran detrás del nombre de “antifascistas”. 

Comunicat de l’equip de Govern sobre els fets d’ahir a la tarda a Terrassa

L’equip de Govern vol manifestar la seva preocupació pels fets que van tenir lloc ahir a la tarda a Terrassa i la seva condemna a la violència i a tots aquelles manifestacions que busquen la confrontació social, la provocació i l’alteració de la convivència a la nostra ciutat. Així mateix, vol expressar el seu suport als veïns i veïnes de Sant Pere Nord, no només pels danys materials que els fets van comportar a l’espai públic i en béns privats, sinó també per la tensió que va viure el barri al llarg de la tarda i vespre d’ahir.

Per tot això, l’equip de Govern manifesta que:

– Terrassa no és una ciutat violenta i vol continuar essent un exemple de ciutat pacífica, cívica, i amb bona convivència.

– A la nostra ciutat no hi tenen cabuda les idees xenòfobes, homòfobes i racistes que pretenen trencar l’esperit de respecte i bona convivència que històricament la ciutat ha demostrat sempre, com a ferma defensora dels valors democràtics i de progrés.

– En democràcia, les idees s’han de defensar des del diàleg i la predisposició a l’entesa, mai des de la confrontació i la violència, i preservant per davant de tot el bé comú i el benestar de tota la ciutadania.

– Estem en contra de tots aquells moviments o accions que vulguin aportar únicament confrontació, provocació, odi i violència.

– Manifestem tot el nostre suport als veïns i veïnes i comerciants de Sant Pere Nord per la tensió, els aldarulls, i els desperfectes registrats a la via pública i també en béns privats.

– A l’espera de les conclusions que es derivin de la investigació del Departament d’Interior de la Generalitat pel que fa a l’actuació policial per part de Mossos d’Esquadra, expressem el nostre suport a les forces de seguretat (Mossos, Policia Municipal de Terrassa, Bombers) per garantir la seguretat ciutadana davant d’un escenari complex de tensió i confrontació.

– Manifestem l’agraïment a la tasca desenvolupada pels serveis municipals implicats en restablir la normalitat a la zona el més aviat possible.

Anuncios