Pepo Figueras Grup – Formatjazz 2018! – Dream’s Club 60 – Quimi Portet

Pepo Figueras Grupdijous, 13 desembre, 2018 – 22:00Entrada Gratuïta!

7è Formatjazz amb Carme Canela & Joan Monnédivendres, 14 desembre, 2018 – 21:00Carme Canela i Joan Monné comparteixen projectes des de fa molts anys. Les seves carreres en el món del jazz han transcorregut paral·lelament des de la participació de Canela com a artista convidada en el primer disc del Joan Monné Trio, “Son Song”, l’any 1995. El pas posterior seria la formació del quartet amb el qual van gravar “Introducing Carme Canela & Trio”, “Iris” i “Granito de sal”. 

Carme Canela & Joan Monnédivendres, 14 desembre, 2018 – 22:30Carme Canela i Joan Monné comparteixen projectes des de fa molts anys. Les seves carreres en el món del jazz han transcorregut paral·lelament des de la participació de Canela com a artista convidada en el primer disc del Joan Monné Trio, “Son Song”, l’any 1995. El pas posterior seria la formació del quartet amb el qual van gravar “Introducing Carme Canela & Trio”, “Iris” i “Granito de sal”.  

Dream’s Club 60“La Música de Shadows”dissabte, 15 desembre, 2018 – 23:30 Web 10 € – Anticipada i Taquilla 12 €

Quimi PortetTerrassa Música Moderna!diumenge, 16 desembre, 2018 – 20:00 Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet s’ha convertit en un gènere en si mateix. No és estrany doncs que compti les celebracions de la seva “Festa Major d’Hivern” (Quisso Records-Fina Estampa, 2018) per victòries: una gira la de presentació del seu DESÈ àlbum en solitari que ens recorda que el rock pot ser –i amb ell encara és- un vehicle de pensament i catarsi col·lectiva, un so contundent però també delicat, una música en definitiva nascuda per avançar.