17 – 23 desembre 2018

Dimarts 18 de desembre de 2018, a les 18.30 h 

Club de lectura del llibre:L’OLOR DE LA SEVA PELLd’Alfons Cama i SaballsEls vestigis de la guerra han deixat empremta en els membres de la família Tibau. El record d’un fet cruel plana sobre en Santi i la seva germana. Cadascú, a la seva manera, lluita per esborrar o acceptar el seu propi passat.Hi intervindran:Montse Rusiñol i M. Carme Amat, coordinadores del Club de lecturaAlfons Cama, autor

Dijous 20 de desembre, a les cinc de la tarda

Presentació del llibreTERRASSA 1940-2018de Marcel·la Macias GallA càrrec de Santi Rius Casas de l’Associació El llibre de la vida i de Marcel·la Macias, autora del llibre

Dijous 20 de desembre, a les 19 h 

Presentació del projecte TEXANS AMB CONSCIÈNCIA.A càrrec de:XES TerrassaAteneu Cooperatiu del Vallès OccidentalL’Egarenca ecobotigaSAÜC TEXANS AMB CONSCIÈNCIADebat sobre Consum ConscientI ben aviat…..Concert de Sant Esteve, Quinto, recitals,……

El Nadal a l’Ateneu!Llegeix la nostra agenda!!