El primer butlletí del 2019 ja ha sortit de l’impremta, i ve carregat d’informació!Parlem en portada  de Conxita Soteras, la nostra sòcia més antiga, que acaba de  complir els seus primers 100 anys.Saps que farem al gener? Totes les nostres activitats, conferències, concerts…..Els tallers i cursos que l’Ateneu t’ofereix, i a uns preus molt interessantsUna nova entrega dels Quaderns de Simbologia. En aquesta ocasió, en Ramon Vidal ens parla de la simbologia en les obres pictòriques.I per acabar, en Rafel Comes tanca la sèrie d’articles sobre les Juntes Directives de l’Ateneu el 1890, parlant de  Marc Camps i MuletGaudiu de la lectura del butlletí, clicant aquí
Dijous 10 de gener de 2019, a  2/4 de 8 del vespre.Què gira, el Sol o la Terra?. De Tales a Kepler: un debat de 22 seglesXerrada-presentació a càrrec d’Antoni Prunés i Santamaria
Dissabte 12 de gener , a les 7 de la tardaCONCERT D’ANY NOUamb Veus Evohè i Grup Vocal OhanaEntrada gratuïta
Anuncios