Literatura, Teatre i Egipte, aquesta setmana al teu Ateneu!

21 – 27 gener 2019

Dimarts 22 de gener de 2019, a les 19:00h. Xerrada:Biografia i obra de l’escriptor americà Kurt Vonnegut .A càrrec de Pepa Rosiñol, traductora
Dijous 24 de gener de 2019, a les 19:30h.Egipte, dels primers regnes als grans constructors.Conferència a  càrrec de Pere Simó, geòleg i professor a la UBOrganitza Tubabu – Grup africanista de l’Ateneu Terrassenc
Divendres dia 25 a les 20,30 h.SOPAR TERTÚLIAAmb Teresa Casals, presidenta del Casal de Sant Pere, que ens parlarà del Premi Ciutat de Terrassa de teatre, els seus origens, i la seva 45a edicióAl restaurant Toca Teka, Passeig del Vapor Gran 2,Places limitades, és necessari confirmar l’assistència, abans del dimarts dia 22[Més informació]
Avanç de programació…..
Dimarts dia 29 a les 18,30 h. a l’AteneuCineArtAMARCORDde Federico FelliniAmb el debat: La història sempre es repeteix ?. Modera Sergi Garcia[Més informació]
Dijous 31 de gener de 2019, a les 19h.Presentació-concert del llibreL’evangeli del vent,  d’Agustí BartraPresentació a càrrec de D. Sam Abrams, crític literari i curador de l’obra, que serà presentat per Lídia Anoll, professora de literatura de la UB.A continuació tindrà lloc un concert amb el cicle de cançons L’evangeli del vent, per a cant i piano, compost pel mestre Jordi Vilaprinyó a partir de poemes del llibre, que anirà a càrrec de la soprano Eulàlia Ara, acompanyada al piano pel mateix compositor.[Més informació]
Anuncios