Agenda del 4 al 10 febrer 2019

Vols saber el què el teu Ateneu farà aquest mes de febrer? Llegeix el ….. Butlletí de l’Ateneu TerrassencA més de la nostra programació de conferències, tallers, presentacions, concerts,… un interessant article sobre les supersticions, a càrrec de Ramon Vidal, i un altre que tracta del Certamen literari de l’Ateneu del 1984, obra d’en Rafel Comes.[Més informació]
Dimarts 5 de febrer, a les 19,30 h.Presentació del llibreI si parlem català?A càrrec de David Vila i Ros, autor del llibre i Vicepresident de Tallers per la llengua[Més informació]
Dijous 7 de febrer de 2019, a les 18:30h.Conferència:500 anys de Reforma ProtestantA càrrec de Josep-Lluis Carod-Rovira, autor de la Història del protestantisme als Països Catalans[Més informació ]
Dissabte 9 de febrer, a les 11.00h., a BarcelonaSortida CulturalA la recerca del Déu Mercuri Activitat gratuïta.[Més informació ]
Avanç de programació…..
Dimarts 12 de febrer de 2019, a les 19:30h.Presentació del llibreNadie junto al marA càrrec de Josep Maria Cortès Vila, poeta, i de Jesús Maria Villafranca, autor del llibre.Organitza l’Associació de Poetes Terrassencs[Més informació ]
Dimarts 14 de febrer de 2019, a les 19:30h.ConferènciaL’aigua, una substància fascinanta càrrec de Llorenç Puig i Mayolas, Llicenciat en Ciències Químiques i professor d’Història de la Ciència del diploma sènior de la UPC.[Més informació ]
Anuncios