En vista de los sucesos ocurridos el sabado pasado en el Olimpic de Terrassa, cuando tuvo que suspenderse el partido que enfrentaba al Terrassa FC femenino B con el Viladecavalls, el ayuntamiento local y el propio Club han emitido sus respectivos comunicados condenando los hechos. 

En un suceso que recoge la prensa nacional e internacional, mientras se desarrollaban las acciones en el campo un grupo de incívicos aparentemente del Veterans Terrassa, comenzaron a gritar a las jugadoras imbecilidades machistas como “iros a la cocina, iros a fregar, sois unas mierdas, sois unas guarras”. Estos vergonzosos hechos obligaron a la colegiada del encuentro Alexia Mayer. a suspenderlo en el minuto 75.

En el acta del encuentro, se amplía aún más lo sucedido:

“Tras la celebración del gol (el cuarto de las visitantes), las jugadoras de los dos equipos se han sentido ofendidas por parte del equipo local que iba a jugar el siguiente partido (Veterans Terrassa FC), que estaban calentando para jugar el partido de después. Se han dirigido a ellas con aire de superioridad con los siguientes términos: “salir ya del campo que tenemos que jugar nosotros, este partido tendría que estar suspendido, no tendría que estarse jugando”.

Condenas

Terrassa FC

EL TERRASSA FC CONDEMNA QUALSEVOL ACTE DE VIOLÈNCIA

El Consell d’Administació del Terrassa FC vol condemnar públicament qualsevol acte de violència física o verbal i prendrà les mesures que consideri oportunes durant les pròximes hores.

Des del club desaprovem i condemnem els lamentables incidents que van tenir lloc durant el partit d’aquest dissabte a l’Estadi Olímpic de Terrassa entre el Terrassa FC ‘B’ i l’EF Viladecavalls del grup 2 de Segona Divisió femení, minuts abans de l’inici del matx dels Veterans del Terrassa FC contra el CE Júpiter, fets que estan totalment desvinculats dels valors de Terrassa FC.

El Terrassa FC condemna públicament qualsevol acte de violència física i verbal. De cap manera podem acceptar que s’utilitzi la violència per aconseguir un fi per més legítim que sigui.

El nostre club, que ha treballat i continuarà treballant d’una forma molt activa i enèrgica per la igualtat, vol ressaltar que els nostres valors estan molt allunyats de la imatge que es va donar. Des de la nostra entitat ens hem compromès a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb un valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació i ho continuarem fent.

El Terrassa FC convoca de forma immediata els representants i els responsables de tots els equips i les àrees implicades, obre una investigació interna per esclarir tots els actes i actuarà i prendrà totes les mesures necessàries.

Ajuntament de Terrassa

El Govern Municipal condemna els fets que van tenir lloc dissabte a l’Estadi Olímpic durant un partit de futbol femení

Dona suport al Terrassa FC i valora i agraeix la seva reacció

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Terrassa vol expressar la seva condemna a qualsevol acte de tipus violent i lamenta els fets que van tenir lloc dissabte a l’Estadi Olímpic, durant la disputa d’un partit de Segona Divisió femenina que enfrontava el Terrassa FC i la EF Viladecavalls, partit que l’àrbitra va acabar suspenent.

El Govern s’afegeix així a la condemna expressada pel Terrassa FC en un comunicat i, en aquest sentit, valora i agraeix la reacció del club, que en el mateix comunicat anunciava que obrirà una investigació per esclarir els fets i prendrà les mesures oportunes.

A l’espera d’aquesta investigació, el Govern Municipal reitera que Terrassa és una ciutat fermament compromesa en la lluita per la igualtat de gènere i la justícia social, on la violència no hi té cabuda, i on l’esport és considerat com un dels principals agents transmissors dels valors com la convivència, el civisme i la igualtat.

Anuncios