Después de los gravísimos hechos protagonizados por miembros del equipo de veteranos del Terrassa FC el sábado pasado, cuando profirieron insultos de claro corte machista contra las jugadoras del Terrssa FC ‘B’ femenino y del Viladecavalls que se enfrentaban en el Olimpic, la directiva del Club que previamente había emitido un comunicado condenando enérgicamente los hechos, ha decidido retirar de la competición a los veteranos.

Así lo ha dejado claro en el siguiente comunicado a través de su web oficial:

EL TERRASSA FC RETIRA DE LA COMPETICIÓ A L’EQUIP DE VETERANS DEL CLUB

El Terrassa FC, després d’haver analitzat i parlat amb tots els representats i els responsables dels equips i les àrees implicades en els incidents que van tenir lloc dissabte a l’Estadi Olímpic de Terrassa entre el femení B del Terrassa FC i els Veterans, el Consell d’Administració ha pres la decisió, de conformitat amb el que estableix Reglament de règim intern, de retirar de la competició a l’equip de Veterans del club per considerar que les desqualificacions per insults masclistes són una falta molt greu.

Anuncios