Agenda del 11 al 17 de febrer

Dimarts 12 de febrer de 2019, a les 6 de la tardaClub de LecturaJoc Brutde Manuel de PedroloA càrrec de Montserrat Rusiñol i Carme Amat[Més informació]
Dimarts 12 de febrer de 2019, a les 19:30h.Presentació del llibreNadie junto al marA càrrec de Josep Maria Cortès Vila, poeta, i de Jesús Maria Villafranca, autor del llibre.Organitza l’Associació de Poetes Terrassencs[Més informació ]
Dijous 14 de febrer de 2019, a les 19:30h.ConferènciaL’aigua, una substància fascinanta càrrec de Llorenç Puig i Mayolas, Llicenciat en Ciències Químiques i professor d’Història de la Ciència del diploma sènior de la UPC.[Més informació ]
Avanç de programació…..
Dimarts 19 de febrer a les 19:30h, a l’Ateneu TerrassencConferènciaDe les filosofies al coaching: un viatge d’anada i tornadaA càrrec de Gemma Soler Raspall, Coach, comunicadora i gerent de S360º[Més informació ]
Dijous 21 de febrer de 2019, a les 19:30h.,Presentació del llibreVacarisses: un poble amb dues estacions de ferrocarrilA càrrec del seu autor, Eduard Martínez[Més informació]
Divendres 22 de febrer, a les 20,30 h.Sopar TertúliaMarcel·la Macías ens parlarà de la Terrassa d’abans i d’araAl restaurant Toca Teka, Passeig Vapor Gran 2,Places limitades, és necessari confirmar l’assistència, abans del dimarts dia 19[Més informació]

Anuncios