25 Aniversari de la Nova Jazz Cava! Amb De Diego Brothers i Fabrizio Bosso & Julian Oliver Mazzariello

Pau Casares Grup dijous, 21 febrer, 2019 – 22:00 Entrada Gratuïta!

De Diego Brothers Presentació Nou Cd “Since 1993” divendres, 22 febrer, 2019 – 22:30   De Diego Brothers és un quartet liderat pels germans Juan i Víctor de Diego format en Barcelona l’any 1993. El repertori que ofereix De Diego Brothers es basa en composicions originals i temes d’artistes com Lee Morgan, Joe Henderson, Herbie Hancock … Podríem localitzar l’estil musical de De Diego Brothers en els anys seixanta (segell Blue Note), un període en el qual el swing es barreja amb ritmes afrocubans, el funky o el bogaloo. D’aquesta manera s’aconsegueix una frescor i una força que

Fabrizio Bosso & Julian Oliver Mazzariello dissabte, 23 febrer, 2019 – 22:30 Trompetista post bop, Fabrizio Bosso (Torí, 1973) exhibeix una tècnica extremadament depurada, derivada de la seva formació clàssica, però que no està renyida amb una expresivitat gens continguda que transmet a través d’un so sòlid i potent, un fraseig molt original i la recerca constant de noves fórmules amb les que reinterpretar la tradició del jazz més pur.

Ran Ran Ran + Salvatge Cor Terrassa Música Moderna! diumenge, 24 febrer, 2019 – 20:00   Anticipada Ticketea 10 € – Taquilla 13 www.facebook.com/events RAN RAN RAN
Anuncios