Tot és a punt per rebre la trenta-vuitena edició del Festival de Jazz i gaudir, tan de dia com de nit, dels prop de seixanta concerts i activitats al llarg de tres setmanes. Entre el 6 i el 24 de març acollirem a primeres espases del circuït internacional i el talent forjat a Catalunya als concerts de club a la Nova Jazz Cava -que celebra el seu 25 aniversari- i el Centre Cultural Terrassa, les sessions matinals a les places i el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís. Cinema, sessions pedagògiques i familiars, swing ballable, concursos i rutes gastronòmiques a diferents espais de Terrassa i comarca, completen un programa singular i adreçat a tots el públics. Us animem a participar dels concerts i celebrar amb nosaltres el 60 aniversari del Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM. La festa anual del jazz us espera, no us ho perdeu!  

Consulta el programa complert

Venda d’entrades

Teaser 38 Festival Jazz Terrassa

Anuncios