Agenda del 25 al 31 març de 2019

Dimarts 26 de març,  a les 18,30 h.
Ateneu Terrassenc, c/. Sant Quirze 2.CineArtACCATTONEde Pier Paolo PasoliniModera el debat: Sergi Garcia[Més informació]
Divendres 29 de març, a les 20,30 h.SOPAR TERTÚLIAamb….Rafael ArozteguiRestaurant Toca Teka, Passeig Vapor Gran 2,Places limitades, és necessari confirmar l’assistència abans del dimarts dia 26[Més informació]
Avanç de programació…..
Dimarts 2 d’abril | 19:00 h.ConferènciaJoan Cadevall i la seva relació amb l’Ateneu TerrassencA càrrec d’Àngel M. Hernández Cardona, autor del llibre “Joan Cadevall: professor, botànic i geògraf”.[Més informació]
Dijous, 4 d’abril | 19:00h.ConferènciaLa gestió sostenible dels recursos hídrics al segle XXIA càrrec de Fernando Novo Lens, expert en Gestió de l’aigua i Geopolítica[Més informació]
Anuncios