Agenda de l’Ateneu Terrassenc del 1 al 7 d’abril del 2019

La primavera arriba al butlletí de l’Ateneu!Arriba l’abril, mes literari per naturalesa. L’Ateneu celebra Sant Jordi, la festa del llibre i de la cultura, amb la Setmana de la Primavera.Descobreix al nou número del Butlletí de l’Ateneu Terrassenc que et tenim preparat: conferències, llibres, poesia, i molt més!!Posa’t còmode, agafa el butlletí, i gaudeix de la lectura! Només has de clicar aquí[Més informació]
Dimarts 2 d’abril de 2019, a les 19:00 h.ConferènciaJoan Cadevall i la seva relació amb l’Ateneu TerrassencA càrrec d’Àngel M. Hernández Cardona, autor del llibre “Joan Cadevall: professor, botànic i geògraf”.[Més informació]
Dijous, 4 d’abril de 2019, a les 19:00h.ConferènciaLa gestió sostenible dels recursos hídrics al segle XXIA càrrec de Fernando Novo Lens, expert en Gestió de l’aigua i Geopolítica[Més informació]
Avanç de programació…..
Dilluns 8 d’abril a les 19,30 h

L’Ateneu Terrassenc i Edicions de 1984 us conviden  a la presentació deSis nits d’agostde Jordi LaraLa novel·la de la mort misteriosa de Lluís Maria Xirinacs.El traductor Joan Puntí conversarà amb l’autor del llibre, Jordi Lara.L’escriptora Sílvia Alcàntara en llegirà fragments acompanyada al piano per Leopold Biryuk[Més informació]
Dimarts 9 d’abril de 2019 | 19:30h.Presentació del poemariOceà d’incertesade Xavier SerrahimaOrganitza l’Associació de Poetes Terrassencs[Més informació]
Dijous 11 d’abril de 2019, a les 19:00h.ConferènciaArqueologia: economia i rutes comercials en època romanaA càrrec d’Ariane Capdevila, arqueòloga[Més informació]
Anuncios