Agenda del 22 al 28 d’abril

La Setmana de la Primavera, a l’Ateneu: llibres, caramelles, concert coral, poesia,…. Vine! 

Viu la Diada de Sant Jordi amb l’Ateneu!Com ja és tradicional amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Ateneu Terrassenc serà present durant tot el dia 23 d’abril, amb una parada a la Plaça Vella on, a més dels llibres més actuals, un bon nombre d’autors hi seran presents per signar les seves obres.[Més informació]
Presentació de les bases del X Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i PaletEl Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet, que arriba a la seva primera dècada, pren enguany una rellevància especial pel fet que es compleixen 100 anys del llegat Soler i Palet a la ciutat.Dimecres 24 d’abril de 2019, a les 18.30h., a l’Ateneu Terrassenc[Més informació]
Dimecres, 24 de d’abril de 2019 | 19:30h.Caramelles i Mona de Pasqua a l’AteneuCelebrem la Pasqua amb la tradicional Cantada de Caramelles, dirigida per Carles Llongueras
I després, mona de Pasqua i cava per a tothom![Més informació]
Dijous, 25 de d’abril de 2019 | 19:30h.Presentació de la novel·laEl Calidoscopide Montse RusiñolUna dona ens narra el camí entre la soledat i la pèrdua a través d’un objecte perdut: un calidoscopi. Els seus mirallets de colors l’ajuden a fer-ho.Hi intervindran: Teresa Casals, presidenta del Casal de Sant Pere; M. Carme Amat, suport audiovisual; i Montse Rusiñol, autora[Més informació]
Divendres 26 d’abril , 20:30h. | Restaurant Toca Teka, Pg. del Vapor Gran 2SOPAR TERTÚLIAamb….L’Ateneu TerrassencQuè hem fet aquest curs a l’Ateneu? Quina en tenim pensada pel proper curs?Places limitades, és necessari confirmar l’assistència abans del dimarts dia 24[Més informació]
El Club d’Escacs Barad organitza elPrimer Obert de Primavera BARAD 2019Tindrà lloc a la seu de l’Ateneu Terrassenc els divendres a partir de les 21:30 hores, entre el 26 d´abril al 14 de juny.Més informació i bases del torneig
Dissabte 27 d’abril de 2019, a les 20 h., al CEM Escola de música (Passeig del Vapor Gran, 17)CONCERT DE PRIMAVERAA càrrec de:Veus Evohè
Director Lluís YeraCoral Music Dreams de l’Escola de Música Motor Music Records.
Directora Conxi Gil Ingladaamb Arnau Ferrer López al piano[Més informació]
Diumenge 28 d’abril de 2019, a les 12 del migdia63a Festa de la PoesiaHi participem 14 autors, més 5 poetes joves. La xerrada inicial la farà Enric Soler Raspall i ens parlarà dels “Poetes de Tushita”, autors que han publicat a la seva editorial.Organitza l’Associació de Poetes Terrassencs[Més informació]
Anuncios