Nota de premsa.

TRIBADE

Diumenge, 30 de juny de 2019 | 23:00 h.

Parc dels Catalans

El Grup Cases de la Música 2018 serà un dels reclams de la Festa Major de Terrassa. Les barcelonines Tribade van ser escollides l’any passat com a banda destacada del programa Incubadora Musical impulsat per les Cases de la Música de Catalunya. La Incubadora pretén ser un nou esglaó dels programes bàsics de serveis i suport a la Creació que ha de permetre als grups que en formen part tenir la possibilitat d’entrar en un procés de creixement i consolidació del seu projecte per tal de desenvolupar una carrera musical.

El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón.

THE SAPPY’S

Diumenge, 30 de juny de 2019 | 21:45 h.

Espai Vapor

Una de les contrapartides de guanyar la beca TAM! és una actuació a la Festa Major. The Sappy’s, un dels grups candidats més joves d’aquesta cinquena edició del TAM! van ser elsguanyadors del certamen, que pretén visibilitzar les formacions musicals emergents que hi ha a la ciutat i posar al seu abast eines i recursos, tant per millorar la pràctica musical com per facilitar la seva projecció.

The Sappy’s, ha rebut la beca d’Ajut a la Producció de Directes, que han estat treballant al’espai de Creació Musical El Vapor de la Casa de la Música sota la direcció d’Abel Coll. El concert de la Festa Major servirà per mostrar el resultat d’aquest treball.

The Sappy’s es defineixen com una banda de rock Alternatiu/Grunge/post-rock formada per quatre adolescents de Matadepera i Terrassa que comparteixen l’interès i amor per la música. El grup es troba a l’inici de la seva trajectòria, amb gran projecció i molta creativitat.

Xics’n’roll per partida doble

Tindrem dues sessions familiars de Xics’n’Roll per festa major! Durant la temporada 2018/2019 la Casa de la Música de Terrassa ha iniciat un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. Hem descobert: Michael Jackson, El Último de la Fila, Amy Winehouse, Bruno Mars… Per Festa Major us proposem seguir gaudint del rock en família!

XICS’N’ROLL descobreix AC/DC

Dissabte, 29 de juny de 2019 | 12:00 h.

Plaça Didó

La sessió de dissabte al migdia la protagonitzarà el grup Sin City, la banda tribut a AC/DC, que ofereix un espectacle enèrgic. Una oportunitat per a viure la música d’AC/DC en directe i conèixer l’essència d’aquesta llegendària banda. Dedicat a la memòria de Bon Scott, als crits de Brian Johnson, a Phil Rudd, a Cliff Williams i com no als germans Angus i Malcom Young. Per molts anys fent soroll!!

XICS’N’ROLL BAND

Diumenge, 30 de juny de 2019 | 12:00 h.

Plaça Didó

L’altra sessió matinal de diumenge anirà a càrrec de la banda oficial de Xics’n’roll Band. The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana, Coldplay… són, entre d’altres, els protagonistes de l’espectacle XICS’N’ROLL. Clàssic rere clàssic, hit rere hit, Xics’n’roll Band ens presenten a les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir als més petits en la música moderna i tota una oportunitat pels pares i mares per a tornar a vibrar i cantar amb els clàssics.

Anuncios