Fiesta Mayor de Terrassa con BCN Swing Flamingos – Jam Session con Vallès – Pou – Castillo – Gurpegui

Vallès – Pou – Castillo – Gurpegui
dijous, 27 juny, 2019 – 22:00
Entrada Gratuïta!

BCN Swing Flamingos
divendres, 28 juny, 2019 – 22:30
Entrada Gratuïta!
Els BCN Swing Flamingos tenen molt clar el que cal fer perquè els amants del swing no deixin de gaudir del ritme sincopat amb més d’una trentena de temes,  arranjaments propis i tempos ballables. En formació de septet i una instrumentació de quatre vents i secció rítmica, alguns dels membre de la Locomotora Negra convertiran la Nova Jazz Cava en un club de ball a l’estil de les mítiques sales com el Savoy o el Cotton Club novaiorquesos.

Ball Social de Lindy Hop

Data:  dimecres, 26 juny, 2019 – 22:00

Espai:  Nova Jazz Cava Àmbit: 

NJC Extra 18/19

Anuncios