Comunicat de premsa.- Amb l’objectiu de trobar solucions a la dificultat per l’accés a l’habitatge, des de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occ. amb el suport de la Xarxa d’Economia Solidària i altres entitats compromeses de la comarca, hem organitzat aquesta jornada per encarar les principals dificultats per a la promoció d’un model d’habitatge no especulatiu, cooperatiu, comunitari i sostenible, a la vegada que treballem per facilitar un sector públic-cooperatiu-privat que faci una aposta clara per a la creació d’aquesta modalitat d’habitatge a la nostra comarca.

🗓 24 d’octubre de 10h a 14h i 16h a 18:30h.

📌Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (C. de Pere Serra, 1-15 – St. Cugat).

✅ Matí:
Presentació de l’acte i de la FESC 2019.
Presentació del Laboratori Territorial de l’Habitatge.
Taules rodones:
El finançament dels projectes cooperatius.
L’adequació de les convocatòries públiques a la realitat dels projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús.

Tarda
II Jornada d’Intercooperació d’habitatge cooperatiu al Vallès.