Aquest dimarts 12 de novembre comencen les activitats al voltant de la Setmana de la Poesia de Terrassa.

Presentació del llibre Dins el roure dorm el tro, de Pep Cortès, i recital a càrrec de l’autor, acompanyat per Adrià Crespo al piano.Lloc: Ateneu Terrassenc / Carrer Sant Quirze, 2Horari: 19:30 a 20:30 – Entrada lliure

– ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE LA SETMANA POÈTICA

Dimarts 12 a divendres 22 de novembre


“EmBROSSAnt”, instal.lació a càrrec de l’Escola El Cim amb motiu del centenari de naixement de Joan Brossa.Lloc: Amics de les Arts i Joventuts Musicals / Carrer de Sant Pere, 46, primera plantaHorari: 17:00 a 20:00, de dilluns a divendres – Entrada lliureDiumenge 24 de novembre”Cançó i poesia”, a càrrec de Noelia Ortiz i Kris Linça.Lloc: Biblioteca Delfín-Mutualitat Cultural /Carrer de Sant Marian, 215Horari: 17:00 a 18:00 – Entrada: Taquilla inversa

Dimarts 26 de novembre

Presentació del llibre L’incendiari de mots, de Joan Salvat-Papasseit, a càrrec de Mei Vidal i Ferran Aisa, amb lectures a càrrec d’Andreu Aisa.Lloc: Amics de les Arts i Joventuts Musicals / Carrer de Sant Pere, 46, primera plantaHorari: 19:00 a 20:00 – Entrada lliure

Dimecres 27 de novembre

Jo soc vosaltres. Sis poetes de Síria, presentació del llibre amb un recital de poesia a càrrec de Mohamad Bitari (responsable de la selecció d’autors i poemes), Massinissa Aït-ahmed (músic) i Rosa Cadafalch (rapsoda). Coorganitzen Biblioteca del Districte 2 i Amics de les Arts i Joventuts Musicals, amb la col.laboració de Terrassa Sense Murs.Lloc: Biblioteca del Districte 2 / Carrer de Sant Cosme, 157Horari: 18:30 a 19:45 – Entrada lliure

Divendres 29 de novembre

Presentació del llibre Erosions, de Cris LópezLloc: Amics de les Arts i Joventuts Musicals / Carrer de Sant Pere, 46, primera plantaHorari: 19:00 a 20:30 – Entrada lliure

Dimarts 3 de desembre

Presentació del llibre El teu somriure, de Jaume Pujol, a càrrec d’Empar Sáez.Lloc: Llibreria La Temerària / Carrer de la Goleta, 7Horari: 19:00 a 20:30 – Entrada lliure