Nota de premsa.- El dijous 12 de desembre a les 20:00 hores, tindrà lloc el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar al projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora

Aquest concert està obert a tothom que hi desitgi assistir, amb un preu simbòlic per l’entrada de 10 euros que aniran destinats íntegrament a benefici del projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora i que te com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social.

El concert està pensat perquè pugui assistir tota la ciutadania de Terrassa i ciutats veïnes que ho desitgi i des de fa anys s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la nostra ciutat. El Rotary com cada any convida al concert a totes les entitats , institucions i mitjans de comunicació de la ciutat i els demana que en facin ressò i ens acompanyin en aquest acte de solidaritat.

El concert organitzat pel Rotary Club de Terrassa compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí i les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa església de Sant Pere, a partir de les 19:30 hores.

Cal indicar que el prestigiós organista Jordi Figueras a volgut compartir el seu concert amb el Cor Vine que està composat per nois i noies joves i que estarà acompanyat de Dani Garcia al piano, de Pep Coca al contrabaix, de Núria Cadevall a la flauta travessera i serà dirigit per Jaume Sala.

Programa:

Chaconne in F per a orgue

 • J.K.F. Fischer (1665-1746)

Changes

 • Audrey Snyder

Dorm, petita mar

 • Josu Elberdin

Stitches

 • Teddy Geiger

Send your Love

 • Adele

La la land

 • Justin Hurwitz / Arr.: Mark Brymer

L’aigua sota de la neu

 • Harry Wessman /Adapt.: Maria Martorell

Not that far from Bethlehem 

 • Point of grace / Arr.: Audrey Snyder  

El noi de la mare

 • Tradicional / Arr.: John Rutter

Santa nit

 • Franz Gruber / Arr.: John Rutter

El rabadà

 • Tradicional / Arr.: Albert Guinovart

Venite adoremus

 • Popularitzada / Arr.: David Willcocks

FITXA TÈCNICA:

Concert de Nadal del Rotary Club de Terrassa

Lloc: Església de Sant Pere

Hora: 20:00 h.

Dia: dijous 12 de desembre de 2019

Programa:

19:30    Obertura del recinte i venda d’entrades

20:05    Benvinguda per part de Carme Espí – presidenta Rotary Terrassa

20:10    Inici del Concert

El Rotary Club de Terrassa pertany a Rotary Internacional, una organització de voluntaris que ofereix serveis humanitaris, amb l’objectiu primordial de donar servei a la seva ciutat així com a altres comunitats d’arreu del món.

Imatge del concert del 2018